Članovi

Korisničko ime:
Lozinka:

 

eurolab_logo

 

 

 

LGC

 

Shimadzu

 

Arhiva / 2012

Clanci su arhivi sortirani po godinama. Nakon obabira godine listaju se arhivirani člnaci po kategorijama, njihovi naslovi i datum objave.

Poštovani članovi CROLAB-a!
 
Hrvatska akreditacijska agencija (HAA) korisnica je  Regionalnog IPA 2011 projekta: Quality Infrastructure in the Western Balkans and Turkey. U okviru navedenog projekta organizirat će se ispitivanja sposobnosti laboratorija u području umjeravanja mjerila temperature, mase, duljine i električnih veličina te ispitivanja vode za piće, vina, goriva i elemenata u tragovima u hrani, a u kojima će sudjelovati i hrvatski akreditirani laboratoriji.  Prema Pravilima HAA za međulaboratorijske usporedbe (HAA-Pr-2/6), koja su javno dostupna na HAA internetskim stranicama (Pravila i upute), među ostalim stoji da, HAA preporučuje laboratorijima sheme ispitivanja sposobnosti koji su ostvareni zajedničkom suradnjom organizatora i HAA (točka 5.3).  S obzirom na navedeno, te činjenicu da je HAA inicirala aktivnost organiziranja ispitivanja sposobnosti akreditiranih laboratorija u okviru projekta, obavještavamo Vas da će HAA priznavati laboratorijima sudjelovanje, ukoliko na kraju projekta provedba i analiza rezultata navedenog ispitivanja sposobnosti, od strane projekta budu ocijenjena pozitivno.

Sve ostale informacije možete pronaći na web stranici www.akreditacija.hr

Datum objave: 18.12.2012

« Natrag

Galerija Slika
Kompetentnost Osoblja - 30.06.2012.

Kompetentnost Osoblja - 30.06.2012.

U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara Kompetentnost Osoblja


30.06.2012. - 10 slika, 2.74MB, zip

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.