Članovi

Korisničko ime:
Lozinka:

 

eurolab_logo

 

 

 

LGC

 

Shimadzu

 

Arhiva / 2013

Clanci su arhivi sortirani po godinama. Nakon obabira godine listaju se arhivirani člnaci po kategorijama, njihovi naslovi i datum objave.

Poštovani članovi  i prijatelji CROLABa

 

Ove godine CROLAB slavi desetu obljetnicu od osnivanja, koju bi htjeli zajedno proslaviti. Proslavu smo započeli 18.01.2013. u HGK, kada smo si poželjeli uspješnu 2013.godinu, potpisali Sporazum o partnerstvu s HGK i osnovali Klub inspekcijskih i certifikacijskih tijela /KIC/

 

Slijedi najvažniji događaj  konferencija “KOMPETENTNOST LABORATORIJA 2013.,“ 06.11.-09.11.2013. u Opatiji, a posvećena našim laboratorijima i njihovoj suradnji s tijelima državne uprave, fakultetima, institutima, agencijama i gospodarstvom.

 

Programski i Organizacijski odbori predlažu da se predstavite  putem posterskog izlaganja ili usmenog izlaganjem po želji.  Svoje aktivnosti  naglasite preko dobivenih ovlaštenja, akreditacija, opće djelatnosti i međulaboratorijskih ispitivanja. Posebno su interesantna predavanja vezana uz novosti  u propisima, koje objavljuju ministrastva i agencije, a vezane su uz djelatnost laboratorija.

 

Sudjelovanjem na konferenciji međusobno ćete se upoznati, dogovoriti suradnju i raspodjelu posla u posebnim vremenima za laboratorije na otvorenom europskom tržištu download prva obavijest (pdf) a uz pomoć državnih tijela uprave.

 

Sva događanja će biti zabilježena u svečanom broju GLASILA, u kojem će biti predstavljeni svi Crolabovi laboratoriji preko osnovnih informacija.

 

Ako vaša ustanova  želi reklamirati važno postignuća tvrtke, laboratorija ili proizvoda, biti će nam posebno drago. Download cjenik oglašavanja u ljubilarnom glasilu (pdf).

 

Kako bi mogli ostvariti predloženi projekat  DRUGO DESETLJEĆE CROLABA, potrebna je dobra zajednička suradnja i poštivanje rokova. Slanje sažetka  posterskog /usmenog/ izlaganja ili rada je do 06.10.2013., ali molim vas da se registrirati odmah i tako nam omogućite dobru organizaciju i konferencije i Glasila.

 

Sve informacije možete dobiti na tajnistvo@crolab.hr ili  0914111570, 01/6111570

 

Srdačan pozdrav i radujemo se zajedničkoj suradnji

Dr.sc.Štefica Cerjan Stefenović, predsjednica Crolaba

 

Registracija na konferenciju (online)

Download prva obavijest (pdf)

Download HRV upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)
Download HRV upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)
Download ENG upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)
Download ENG upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)
Download prijavnica za smjestaj (doc)

Datum objave: 21.03.2013

« Natrag

Galerija Slika
Upravljamje ispitnom opremom - 25.02.2011.

Upravljamje ispitnom opremom - 25.02.2011.

U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara "Upravljamje ispitnom opremom".


25.02.2011. - 24 slike, 3.44 MB, zip

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.