Članovi

Korisničko ime:
Lozinka:

 

eurolab_logo

 

 

 

LGC

 

Shimadzu

 

NALAZITE SE: Naslovnica » Arhiva » 2014 » HDK - konferencija

Arhiva / 2014

Clanci su arhivi sortirani po godinama. Nakon obabira godine listaju se arhivirani člnaci po kategorijama, njihovi naslovi i datum objave.

Poštovani članovi Hrvatskog društva za kvalitetu, kolege i suradnici, dosadašnji sudionici HRVATSKIH KONFERENCIJA O KVALITETI i svi vi koji ćete nam se ove godine pridružiti

Zadovoljstvo nam je da možemo najaviti 14. HRVATSKU KONFERENCIJU O KVALITETI i 5. znanstveni skup Hrvatskog društva za kvalitetu, međunarodni stručni i znanstveni skup koji će se održati od 15. do 17. svibnja 2013. godine u Hotelu Corinthia u Baški na otoku Krku.

Vjerujemo da ćete među ponuđenim temama pronaći one zanimljive za vas osobno i za organizacije u kojima radite.

TEMATSKA PODRUČJA
Sukladno problemima, kako globalnim tako i našim, teme su usmjerene na najbitnije segmente života pojedinca i društva u cjelini:
 
1. KVALITETA ZA USPJEŠNO DRUŠTVO Društvena odgovornost - Integrirani sustavi upravljanja - Kvalitetna i učinkovita javna uprava - Iskustva u korištenju EU fondova za kvalitetniji život građana - Kvaliteta u sustavu obrazovanja i kvalitetno obrazovanje - Kvaliteta u zdravstvu - Kvaliteta u turizmu - Infrastruktura za kvalitetu u Hrvatskoj i svijetu - Uloga medija u promicanju kvalitete

2. RAZVOJ GOSPODARSTVA Razvoj novih proizvoda i procesa - Komunikacija unutar i izvan organizacije - Energetska učinkovitost - Zaštita okoliša - Održivi razvoj, upravljanje rizicima - Razvoj ljudskih potencijala, motivacija - Sigurnost i kvaliteta proizvoda i usluga na tržištu

Više informacija potražite na www.hdkvaliteta.hr

Datum objave: 07.02.2014

« Natrag

Galerija Slika
Eterična ulja - 30.11.2011.

Eterična ulja - 30.11.2011.

U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara Eterična ulja.


30.11.2012 - 10 slika, 2.67MB, zip

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.