Članovi

Korisničko ime:
Lozinka:

 

eurolab_logo

 

 

 

LGC

 

Shimadzu

 

KIL / Članovi / Prehrambeno - biotehnološki i Vinarski laboratorij

Upišite ime laboratorija, ime firme ili registarski broj u CROLABu.
Naziv laboratorija:
Institut za poljoprivredu i turizam - Prehrambeno - biotehnološki i Vinarski laboratorij

Akreditacija:
Prva akreditacija od 19.5.2009. Institut trenutno ima 21 akreditiranu metodu i 2 u postupku proširenja područja akreditacije.

Ostale potvrde i ovlaštenja:
Prehrambeno - biotehnološki laboratorij ovlašten je od Ministarstva poljoprivrede kao službeni laboratorij za provođenje ispitivanja maslinovog ulja za potrebe službenih kontrola maslinovih ulja na hrvatskom tržištu.
Panel za senzorsku analizu djevičanskog maslinovog ulja Instituta ovlašten je kao službeni panel za provođenje senzorskog ocjenjivanja djevičanskih maslinovih ulja i kao takav nalazi se na listi službenih panela za senzorsku analizu djevičanskih maslinovih ulja Europske Unije. Također, na godišnjoj razini obnavlja odobrenje od strane Međunarodnog vijeća za maslinu.
Vinarski laboratorij je Rješenjem Ministarstva poljoprivrede u statusu ovlaštenog laboratorija za obavljanje stručnih poslova fizikalno-kemijske analize vina i drugih proizvoda od grožđa te voćnih vina za potrebe stavljanja u promet navedenih proizvoda (domaći promet, uvoz, izvoz).


Vrsta laboratorija: Ispitni

Adresa laboratorija:
Karla Huguesa 8
52440
Poreč
Predstavnik u skupštini:
Marina Lukić
052 408 342; 091 537 4278
052 431 659
marina@iptpo.hr
www.iptpo.hr
Broj zaposlenih: 10 stalno zaposlenih (u oba laboratorija, puno radno vrijeme ili dio radnog vremena) i još 18 unutarnjih i vanjskih suradnika angažiranih u provođenje senzorske analize maslinovog ulja i/ili vina

Djelatnost:
Kemijska (kvaliteta i autentičnost) i senzorska analiza maslinovog ulja, vina,proizvoda od grožđa i vina
Galerija Slika
Kako (ne) pisati nesukladnosti (ponovoljeni seminar)

Kako (ne) pisati nesukladnosti (ponovoljeni seminar) - 12.12.2014

U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara Kako (ne) pisati nesukladnosti (ponovoljeni seminar).


12.12.2014 -  12 slika, 2,82 MB, zip

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.