Članovi

Korisničko ime:
Lozinka:

 

eurolab_logo

 

 

 

LGC

 

Shimadzu

 

KAL / SEH

Sastanak Sekcije za hranu Udruge Hrvatski laboratoriji CROLAB u Podravki

 

Alergeni su bili tema sastanka Sekcije za hranu (SEH), Kluba analitičkih laboratorija (KAL), koji djeluju unutar Udruge Hrvatski laboratoriji CROLAB, održanog 29. rujna 2016. godine u Podravki.

 

U uvodnom izlaganju Vesna Popijač, direktorica Podravkine Kontrole kvalitete, predsjednica SEH-a i dopredsjednica CROLAB-a, istaknula je važnost umrežavanja laboratorija koji djeluju u okviru subjekata u poslovanju s hranom, ovlaštenih/akreditiranih laboratorija i nadležnih tijela radi promoviranja dobre laboratorijske prakse u osiguravanju visoke razine kvalitete i sigurnosti hrane. Direktorica sektora Istraživanje i razvoj dr.sc. Jasmina Ranilović, prezentirala je postignuća Podravke u izvozu na vanjska tržišta proteklih četiri godine, kao i važnost izvrsnosti rada vlastitih laboratorija Kontrole kvalitete i njezinih partnera.

 

Kolenc Muženić Alergeni - procjena rizika u proizvodnji hrane
Kovaček Detekcija alergena celer.pdf
Popijač CROLAB SEH.pdf
Puhač Bogadi Upravljanje alergenima u prehrambenoj industriji
Rožić Alergeni na licu mjesta
Sillars Neogen
Titchener Alergeni u hrani EU zahtjevi i trendovi
Titchener Analitika alergana iz perspektive analitiara

« Natrag

Datum objave: 13.10.2016

opširnije »

Galerija Slika
Validacija u analitčkoj kemiji - 15.04.2009.

Validacija u analitčkoj kemiji - 15.04.2009.

U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara Validacija u analitčkoj kemiji.


15.04.2009. - 20 slika, 1.6MB, zip

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.