Članovi

Korisničko ime:
Lozinka:

 

eurolab_logo

 

LGC

 

Shimadzu

 

KAL / Aktivnosti

Sudjelovanje CROLAB- KAL-a na 33. međunarodnom sajmu "Medicina i tehnika" 18.-21.05.2005. Zagreb

Sažetak događanja na skupu ANALITIKA U OKOLIŠU-VODA-HRANA-ZDRAVLJE u organizaciji CROLAB Kluba analitičkih laboratorija ukazuje na intenzivnu i izuzetnu stručnu aktivnost u području analitičke kemije, pokazuje veliki interes nazočnih stručnjaka na razmjeni iskustava i prihvaćanju novih spoznaja iz praktičnog rada analitičara. Sve to upućuje na daljnje aktivnosti i obvezuje CROLAB-KAL-a kako na planu organizacije ovakvih skupova tako i na provedbi programa edukativnih seminara. Uz čestitke i zahvalnost prof. Cerjan-Stefanović i njenoj ekipi iz Kluba analitičkih laboratorija na organizaciji ovog skupa i promociji udruge Hrvatski laboratoriji CROLAB, u daljnjem radu CROLAB-a očekujemo još više ovako interesantnih i korisnih skupova analitičara.

Vladimir Mucko, tajnik

« Natrag

Galerija Slika
Kontrola žitarica

Kontrola žitarica - 04.06.2014..

U nastavku možete preuzeti sve slike sa radionice, Kontrola žitarica.


04.06.2014. - 21.0 MB, 74 slike

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.