Konferencije / Opatija 2013

Poštovani članovi  i prijatelji CROLABa

 

Ove godine CROLAB slavi desetu obljetnicu od osnivanja, koju bi htjeli zajedno proslaviti. Proslavu smo započeli 18.01.2013. u HGK, kada smo si poželjeli uspješnu 2013.godinu, potpisali Sporazum o partnerstvu s HGK i osnovali Klub inspekcijskih i certifikacijskih tijela /KIC/

 

Slijedi najvažniji događaj  konferencija “KOMPETENTNOST LABORATORIJA 2013. & Regional Conformity Assessment Workshop,“ 06.11.-09.11.2013. u Opatiji, a posvećena našim laboratorijima i njihovoj suradnji s tijelima državne uprave, fakultetima, institutima, agencijama i gospodarstvom.

 

Programski i Organizacijski odbori predlažu da se predstavite  putem posterskog izlaganja ili usmenog izlaganjem po želji.  Svoje aktivnosti  naglasite preko dobivenih ovlaštenja, akreditacija, opće djelatnosti i međulaboratorijskih ispitivanja. Posebno su interesantna predavanja vezana uz novosti  u propisima, koje objavljuju ministrastva i agencije, a vezane su uz djelatnost laboratorija.

 

Sudjelovanjem na konferenciji međusobno ćete se upoznati, dogovoriti suradnju i raspodjelu posla u posebnim vremenima za laboratorije na otvorenom europskom tržištu  a uz pomoć državnih tijela uprave. Download prva obavijest (pdf)

 

Sva događanja su zabilježena u svečanom broju GLASILA, u kojem su predstavljeni svi Crolabovi laboratoriji preko osnovnih informacija.

 

Kako bi mogli ostvariti predloženi projekat  DRUGO DESETLJEĆE CROLABA, potrebna je dobra zajednička suradnja i poštivanje rokova. Slanje sažetka  posterskog /usmenog/ izlaganja ili rada je do 06.10.2013., ali molim vas da se registrirati odmah i tako nam omogućite dobru organizaciju i konferencije i Glasila.

 

Sve informacije možete dobiti na tajnistvo@crolab.hr ili  0914111570, 01/6111570

 

Srdačan pozdrav i radujemo se zajedničkoj suradnji

Dr.sc.Štefica Cerjan Stefenović, predsjednica Crolaba

 

Registracija na konferenciju - KOMPETENTNOST LABORATORIJA 2013 & Regional Conformity Assessment Workshop (online)

Download prva obavijest (pdf)

Download HRV upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)
Download HRV upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)
Download ENG upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)
Download ENG upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)
Download prijavnica za smjestaj (doc)

« Natrag

Datum objave: 21.03.2013

Galerija Slika
Kako upravljati rizicima u laboratoriju certifikacijskom i inspekcijskom tijelu

Kako upravljati rizicima u laboratoriju certifikacijskom i inspekcijskom tijelu - 06.06.2014.

U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara, Kako upravljati rizicima u laboratoriju certifikacijskom i inspekcijskom tijelu.


06.06.2014 - 5,48 MB, 21 slika

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.