Konferencije / Vinkovci 2016

Poštovane kolegice i kolege, pozivamo Vas na CROLAB-ovu 12. MEĐUNARODNU KONFERENCIJU KOMPETENTNOST LABORATORIJA – VINKOVCI 2016, koja će se održati od 19. do 22. listopada 2016. godine u Vinkovcima, hotel Slavonija.
Konferenciju će uz pozdrave sudionika otvoriti predstavnici hrvatskih institucija, pozvani predavači iz EUROLAB-a i EURACHEM-a na temu, kompetentnosti laboratorija kao potpore razvoju znanja, gospodarstvu, medunarodnoj trgovini i implementaciji pravne stečevine Europske Unije.

 

Slijede rasprave na OKRUGLIM STOLOVIMA, FORUMU i POSTERSKA IZLAGANJA uz sudjelovanje kompetentnih predstavnika iz ministarstava, agencija, gospodarstva, laboratorija, akademskih zajednica i znanstvenih ustanova, te će biti osigurano vrijeme i mogućnosti za razmjenu mišljenja, međusobno upoznavanje laboratorija i dobivanje odgovora od nadležnih i kompetentnih sudionika.

 

U nadi da je priloženi program konferencije svojim sadržajem poticajan, pozivam Vas da se što prije registrirate, te da prijavite svoj rad kao postersko predavanje ili postersko izlaganje. Posterskim predavanjima i izlaganjima je na CROLAB-ovim konferencijama posvecena posebna paznja u programu konferencije i svečanom objavljivanju.
Dimenzija postera je 90x100 cm. Sažetak postera na hrvatskom i engleskom jeziku molimo najkasnije do 24. rujna 2016. godine, za izradu Knjige sažetaka. Ukoliko želite objaviti rad u knjizi radova, molimo rad također do 24. rujna 2016. Usmeno izlaganje postera može trajati do 5 minuta.

 

Poznata su također CROLAB-ova konferencijska druženja i izleti, stoga vas još jednom pozivam i s radošću očekujem u Vinkovcima.

 

Predsjednik CROLAB-a:
prof.dr.sc. Davor Zvizdić

 

Registracija na konferenciju

Download program (pdf)

Download HRV upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)

Download HRV upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)

Download ENG upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)

Download ENG upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)

Rezervacija smještaja u hotelu Slavonija

« Natrag

Datum objave: 18.05.2016

Galerija Slika
Kako staviti CE oznaku na svoj proizvod

Kako staviti CE oznaku na svoj proizvod - 29.04.2014.

U nastavku možete preuzeti sve slike s ponovlenog seminara, Kako staviti CE oznaku na svoj proizvod.


29.04.2014 - 3,76 MB, 14 slika

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.