Za pristup predavanjima potrebno je upisati korisničko ime i lozinku. Ti podaci su poslani emailom polaznicima koji su se registrirali putem web obrasca. U slučaju da niste dobili pristupne podatke zatražite ih na email: administrator@crolab.hr. Vaš email treba sadržavati: email, ime, prezime i ime firme.
Korisničko ime
Lozinka:
07.11.2019. (četvrtak)
08.11.2019. (petak)
09.11.2019. (subota)
Poštovane kolegice i kolege, pozivamo Vas na CROLAB-ovu 15. ME ĐUNARODNU KONFERENCIJU KOMPETENTNOST LABORATORIJA - Cavtat 2019., koja će se održati od 06. do 09. studenog 2019. g. Konferencija je posvećena ulozi CROLAB-a i njegovih laboratorija-članova u hrvatskom gospodarstvu. Želja nam je uspostaviti suradnju i kontakte među laboratorijima CROLAB-a, kao i s tijelima državne uprave, te laboratorijima susjednih država, članicama i budućim članicama EU.
Radujem se Vašem dolasku!
Prof.dr.sc. Davor Zvizdić, predsjednik CROLAB-a
Registracija na konferenciju (online)
Download HRV upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)
Download HRV upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)
Download ENG upute za pisanje sažetka u A4 formatu (doc)
Download ENG upute za pisanje rada u B5 formatu (doc)
Preliminarna obavijest - CROLAB 2019 (pdf)
Program konferencije (NOVO) - CROLAB 2019 (pdf)
Prijava u hotel (doc)
Datum objave: 01.06.2019
Validacija u analitčkoj kemiji - 30.06.2009. U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara Validacija u analitčkoj kemiji. 30.06.2009. - 13 slika, 683KB, zip
Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)
Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.
Glasila
Ova stranica koristi tzv. kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. Saznajte vise o kolačićima.