Članovi

Korisničko ime:
Lozinka:

 

Analytica_logo

 

HGK_logo

 

kvaliteta_logo

 

izvorno_logo

 

Shimadzu

 

eurolab_logo

 

LGC

 
NALAZITE SE: Naslovnica » Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Dobro došli na stranice udruge Hrvatski laboratoriji CROLAB (u daljnjem tekstu Crolab). Crolab vam omogućuje korištenje usluga i sadržaja svojih web stranica koje je regulirano ovim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge na domeni u vlasništvu Crolaba (u daljnjem tekstu Usluge).

Korištenjem Usluga smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati s ovim Uvjetima korištenja, te da ih u potpunosti razumiju i prihvaćaju, uključujući i odredbe u vezi s kolačićima.

Obveze korisnika pri korištenju Usluga

Crolab ne kontrolira sadržaj koji razmjenjuju posjetitelji te ne može jamčiti točnost, porijeklo ili kvalitetu takvog sadržaja.

Crolab neće ni na koji način biti odgovorna za materijalni ili nematerijalni gubitak ili štetu nastalu korištenjem Usluga.

Radi osiguranja slobodnog i neometanog korištenja portala i usluga, ovi postupci su neprihvatljivi i strogo zabranjeni:


  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji krše postojeće hrvatske i/ili međunarodne zakone, sadržaj koji je uvredljiv, vulgaran, prijeteći, rasistički ili šovinistički te štetan na bilo koji drugi način,

  • objavljivanje, slanje, razmjena i prenošenje informacija za koje posjetitelj zna ili pretpostavlja da su lažne, a čije bi korištenje moglo nanijeti štetu drugim korisnicima,

  • lažno predstavljanje, odnosno predstavljanje u ime druge pravne ili fizičke osobe,

  • manipuliranje identifikatorima kako bi se prikrilo porijeklo sadržaja koji se objavljuje ili šalje putem Usluga,

  • objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom,

  • objavljivanje, slanje i razmjena neželjenih sadržaja korisnicima bez njihovog pristanka ili traženja, kao što su promotivni materijali, reklamne poruke, "spam", lančana pisma, promotivni i reklamni materijali koji sadrže lažne informacije, zavaravajući navode ili tvrdnje

  • svjesno objavljivanje, slanje i razmjena sadržaja koji sadrži viruse ili slične računalne datoteke ili programe načinjene u svrhu uništavanja ili ograničavanja rada bilo kojeg računalnog softvera i/ili hardvera i telekomunikacijske opreme,

  • prikupljanje, čuvanje i objavljivanje osobnih podataka drugih korisnika.

Crolab zadržava pravo na temelju vlastite procjene i bez prethodne obavijesti ukloniti sadržaj koji smatra neprikladnim ili koji nije u skladu s ovim Uvjetima korištenja.

Crolab zadržava pravo ukidanja korisničkog računa bez prethodne najave u slučaju nedopuštenog korištenja, odnosno kršenja ovih Uvjeta korištenja.

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja korisnik prihvaća i suglasan je da će Usluge uključivati reklame, raznorazne obavijesti, poruke administratora i slične poruke.

Autorska prava

Sadržaj na Uslugama zaštićen je autorskim pravima. Mijenjanje, posuđivanje, prodavanje ili distribuiranje takvog sadržaja moguće je samo uz prethodnu dozvolu Crolaba ili vlasnika sadržaja.

Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, o tome je dužan izvijestiti Crolab koristeći adresu: administrator@crolab.hr.

Registracija članova i posjetitelja portala


Registracijom u članstvo korisnik dobiva podatke o korisničkom računu – korisničko ime i lozinku.

Korisnik je dužan čuvati podatke o korisničkom računu, te je u potpunosti odgovoran za svu štetu nastalu neautoriziranim korištenjem svog korisničkog računa.

Završetkom registracije korisnik prihvaća odgovornost za sve aktivnosti uzrokovane uporabom Usluga.

Crolab nema pristup korisničkim lozinkama. Radi identifikacije prilikom pružanja pomoći korisnicima, Croalb može zatražiti e-mail adresu korisnika i NIKADA neće tražiti lozinku.

Pomoć i podrška

Crolab korisnicima Usluga ne pruža telefonsku podršku.

Pomoć i podrška dostupni su isključivo preko e-mail adresa administrator@crolab.hr i tajnistvo@crolab.hr.

Zaštita privatnosti i tajnost podataka

Crolab poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja Usluga. Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

Crolab ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva te kako bi Usluge radilli pravilno i imali sve funkcionalnosti koristimo kolačiće (cookies).
Kolačić je informacija spremljena na vaše računalo od strane web stranice koju posjetite.
Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem internet pregledniku.
Korištenjem Portala i Usluga dajete svoj pristanak za spremanje kolačića (cookies) na vašem računalu.

Linkovi na druge web-stranice

Neki od linkova u Uslugama vode na web-stranice i usluge koji nisu u vlasništvu niti pod kontrolom Crolaba. Crolab nije odgovorna za sadržaj tih stranica.


Sadržaj stranica

Crolab nije vlasnik sadržaja koji objavljuju ili razmjenjuju posjetitelji putem Uslugama. Crolab zadržava pravo koristiti neke od tih sadržaja u promotivne svrhe Usluga unutar kojih je sadržaj objavljen.

Javno dostupan sadržaj je sav onaj sadržaj dostupan svim posjetiteljima Usluga.

Svi samoinicijativno poslani materijali, a osobito fotografije, videouraci, tekstovi i drugi slični materijali, odnosno drugi autorski radovi (u daljnjem tekstu: Materijali) mogu, jednom ili više puta, bez vremenskog ograničenja, ali i ne moraju, biti objavljeni u Uslugama Crolaba. Pošiljatelji Materijala prihvaćaju da za poslane Materijale neće biti isplaćen nikakav honorar. Sve osobe koje samoinicijativno pošalju Materijal jamče pod punom kaznenom i materijalnom odgovornošću da isti predstavlja isključivo njihovo vlasništvo te da na isti polažu autorska prava. Crolab poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te na toj osnovi isto traži od svih onih s kojima stupi u bilo kakav odnos u pogledu Materijala koji su zaštićeni pozitivno-pravnom regulativom kojom je regulirana zaštita autorskih prava i intelektualnog vlasništva te se samoinicijativnim slanjem Materijala iskazuje pod punom materijalnom i kaznenom odgovornošću suglasnost s prije navedenim stajalištima.

Promjene sadržaja Portala i Usluga

Crolab zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja u Uslugama bez obaveze prethodne najave. Crolab nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim promjenama.

Ukidanje i zabrana korištenja Usluga

Crolab zadržava pravo ukinuti ili uskratiti mogućnost korištenja vašeg korisničkog računa bez prethodne najave i obrazloženja.

Crolab ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu ukidanjem korisničkog računa.

Promjene Uvjeta korištenja

Crolab zadržava pravo promjene Uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovorna za moguće posljedice koje su proizašle iz takvih promjena. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na web stranicama Crolaba

Datum objave: 20.03.2014

Galerija Slika
Upravljanje ispitnom opremom - 11.04.2013.

Upravljanje ispitnom opremom - 11.04.2013

U nastavku možete preuzeti sve slike sa seminara Upravljanje ispitnom opremom.


11.04.2013 - 17 slika, 4.3MB, zip

Predavanje Udruge hrvatskih laboratorija u Puli (Izvor: http://www.istarski.hr/node/42883-u-puli-predavanje-udruge-hrvatskih-laboratorija)

Konačno, nakon deset godina postali smo punopravni članovi EUROLABa! To ćemo zajedno proslaviti na brojnim aktivnostim planiranim ove godine : 19.06.2013.-DAN CROLABA, 06.11.-09.11.2013. na konferenciji KOMPETENTNOST LABORATORIJA-OPATIJA 2013. i svečanim brojem Glasila.